Библиотека “Родина” кани старозагорци на лекция за първата криза в детското развитие – петък, 6 юли

STZAGORA.NET
*
Библиотека „Родина” и Българско общество по индивидуална психология „Алфред Адлер” канят родители, учители в ясли и детски градини, библиотечни специалисти и доброволци на публична лекция на тема:

„Първата криза в детското развитие”
Лектор: проф. д-р Жанета Стойкова

Кризата е период на качествени промени в развитието на детето. Детето преминава от един период на развитие към друг. Всяка криза е свързана с овладяване на емоциите и напрежението. Аудиторията ще бъде запозната с добри практики за по-лесно и спокойно преминаване през подобни проблемни ситуации, както за децата, така и за родителите.

Лекцията ще се проведе на 6 юли, петък, от 10:30 часа в Детския отдел на Библиотека „Родина” – ул. “Българско опълчение” 69 (на снимката).

Събитието се осъществява в рамките на проект „Учим се и растем заедно”, финансиран от най-голямата социално отговорна инициатива на Лидл България „Ти и Lidl за по-добър живот”, в партньорство с Фондация „Работилница за граждански инициативи“ и Български дарителски форум.
545436653254653
#vvv

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн