Община Стара Загора организира безплатни летни занимания за деца и ученици

STZAGORA.NET
*
За поредна година Община Стара Загора предлага на деца и ученици разнообразни занимания и прояви през лятната ваканция. В програмата „Лято 2018“ са предвидени занимания по интереси в областта на науката, изкуството, спорта. Ще има беседи на различни теми, състезания, демонстрации, дискусии.

За желаещите се предлагат занимания по живопис и моделиране, театрално майсторство, упражнения по кариерно ориентиране, решаване на ребуси и кръстословици, уъркшоп, пикник сред природата, игри на открито и др.

Клубовете по карате, спортна гимнастика, бадминтон, плуване, баскетбол, волейбол, скокове на батут и спортна гимнастика, тенис на корт, стрелба и художествена гимнастика ще отворят врати за желаещите да спортуват през лятото. Те трябва да се свържат по телефона със съответния треньор. Задължителни са подходящо облекло и обувки за желания вид спорт.

Всички, които искат да се включат в проявите организирани от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните (МКБППМН) и Център за превантивна и психолого-консултативна дейност към Община Стара Загора, могат да се запишат, със заявено съгласие на родителите, всеки ден от 16.00 до 17.00 часа до 16 юни. Телефон за допълнителна информация:042 605 516.
Plakat Vakancia
06
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн