Балони-мечти в небето над Стара Загора пуснаха деца, заедно с депутата Георги Гьоков

STZAGORA.NET
*
Народният представител Георги Гьоков и децата от Центъра за настаняване от семен тип за деца и младежи без увреждания пуснаха в небето над Стара Загора балони-мечти. Гьоков, заедно със социалистите от неговата организация „Център”, организираха весел празник за Деня на детето на поляните в старозагорския Зоопарк в неделния ден. 41 деца помечтаха и изпратиха съкровените си желания за сбъдване с балони. Двама бъдещи абитуриенти – Ани и Йордан, бяха сюрпризирани с новината, че ще получат тоалети, обувки, прически, грим и аксесоари за бала догодина. Обучение в безплатен курс по козметика ще започне Станка.

„Мечтите, колкото и смели да са те – се сбъдват”, каза Гьоков и им пожела да завършат успешно, да имат късмет и да получат всичко, което искат. Социалистите организираха десетки занимателни игри и викторини, връчиха купи, награди, празнична торта и др. В забавните игри се включиха и младежките лидери от БСП Владимир Грамовски и Диана Михалева.

Директорът на Центъра Нели Събева благодари на народния представител Георги Гьоков, на инициаторката за празника Галина Господинова, към спомоществувателите Таня Кисьова и Нели Димова и на всички участници в събитието, за сърдечното отношение към децата, за незабравимото преживяване, което им създадоха в навечерието на Деня на детето.
Sn_001
Sn_002Sn_002
#

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн