Инициатива на старозагорския омбудсман Надежда Чакърова по повод празника на детето 1 юни

STZAGORA.NET
*
34565467Старозагорският Омбудсман Надежда Чакърова-Николова организира среща-дискусия в подкрепа на националната кампания на Мая Манолова “Нашето дете” – с участието на младежки и детски общински съвети, училищни психолози и педагогически съветници, представители на местни младежки сдружения, Международния младежки център и други. Инициативата е насочена към популяризиране защитата на правата на децата, което е сред основните приоритети на обществения посредник, за да припознаят младите хора и децата институцията на омбудсмана като техен защитник и приятел.

Надежда Чакърова ще предостави регламент за бъдещ конкурс и избор на “Млад омбудсман на Стара Загора”, с когото да взаимодейства и който да бъде посланикът в защита на правата и интересите на децата.

Събитието ще се проведе в Стара Загора на 29.05.2018 година (вторник) от 16,30 часа в Младежкия дом, бул. “Патриарх Евтимий” 176.
#

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн