Състоя се Общо събрание на членовете на Търговско-промишлена палата – Стара Загора

STZAGORA.NET
*
DSC04174DSC04163На 10 май т.г. в комплекс „Зеленият хълм“ се проведе Общо събрание на членовете на Търговско-промишлена палата – Стара Загора. На събранието бе приет отчетът на Управителния съвет (УС) за дейността на Палатата за 2017 г., както и насоките и бюджета на организацията за 2018 г. Представени бяха новите проекти и дейности в подкрепа на бизнеса, както и предстоящите събития с участие на Палатата.

Новосъздаденият Център за медиация към Търговско-промишлена палата – Стара Загора започва обучение за медиатори, което ще се проведе на 17-19 и 25-27 май. На 7 юни ще бъде представена електронна платформа за медиация по проект e-MEDIATION – насърчаване прилагането на информационните и комуникационните технологии при разрешаването на международни спорове.

На 30 май в Мол Галерия Стара Загора ще се проведе Ден на водородното гориво, с тест драйв с автомобил TOYOTA MIRAI FUEL CELL, специално оборудван и доставен за събитието. Проявата е част от промоцията на водородните горивни клетки като водещо направление за развитието на автомобилния транспорт. Тя е в рамките на европейски проект, изпълняван от международен консорциум с 23 участници от 18 страни, с участие на Институт по електрохимия и енергийни системи към БАН. Партньори на събитието в Стара Загора са БАН, Българското водородно общество, Регионален академичен център Стара Загора, Община Стара Загора, Холдинг Загора и Мол Галерия. През следващите дни ще бъде публикуване допълнителна информация и програма на събитието.

На 6 юни предстои посещение на баварска делегация в Стара Загора, а на 14 юни ще се проведе бизнес форум “Насърчаване на деловите партньорства с Швейцария”, за което също ще бъде публикуване подробна информация.

На събранието присъстваха много гости, на които председателят на Управителния съвет на ТПП – Стара Загора Олег Стоилов благодари за партньорството. Областният управител Гергана Микова поздрави екипа на Палатата за постигнатите успехи и благодари за добрата съвместна работа, насочена към подобряване на връзките между институциите и бизнеса. Поздравления и благодарности изказаха Татяна Димитрова, директор на РИО Стара Загора и други присъстващи.
#

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн