За трета поредна година служители на ЕЙ И ЕС България взеха участие в инициативата за почистване на гр. Гълъбово

STZAGORA.NET
*
Galabovo Cleaning 3Повече от 30 служители на ЕЙ И ЕС България взеха участие в ежегодната инициатива на Община Гълъбово за почистване на местността „Хайдушкото кладенче“, в близост до града. Кампанията е по повод Международния ден на Земята – 22 април, с мото насочено към климатичните промени.

И тази година доброволното участие в кампанията обедини усилията на много служители от различни компании в региона, чиито брой надхвърли 100, и с общите им усилия бяха събрани над 2,5 тона боклук. Местността „Хайдушко кладенче“ е популярна дестинация за разходка и отдих на местните жители. Това наложи инициативата да се прилага ежегодно в защита на природата и като част от грижата ни към нея, там където живеем, работим и инвестираме. Активно участие в кампанията взеха и представители на мениджмънта на ЕЙ И ЕС България, сред които Тодор Бележков, директор „Експлоатация“, Мариана Геренова, ръководител „Инженеринг“, Петър Тонев Петров, ръководител Отдел СДО и др.

Като част от корпоративната социална отговорност на ЕЙ И ЕС България, служителите на компанията са ангажирани с широк кръг социални, икономически и екологични инициативи, чрез които се стремят да подобряват качеството на живот на общностите в региона, в който работят, и за пореден път дадоха един добър пример за това.
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн