Общински съветник организира кампания “Кола за абитуриент”

STZAGORA.NET
*
IMG-4dfc2a12abe30c5db804c65d12ceaec9-VОбщинският съветник Янко Янков започна организация по кампанията “Кола за абитуриент” в Стара Загора, която е част от националната инициатива в помощ на абитуриенти в неравностойно положение. Янков качи във фейсбук мрежите автомобила, който управлява – жълт кабриолет “Шевролет Камаро”. В публикацията си призова всички старозагорци с възможност да прегърнат инициативата и да последват примера му. Постът придоби широка популярност и много граждани започнаха да заявяват своята помощ.

Някои предлагат своите автомобила, други чисто нови бални костюми и бални рокли, трети предлагат прически и грим, а четвърти дори всичко заедно. Многото желаещи, които заявиха своето участие за подкрепа в инициативата, организирана от Янко Янков, го провокираха да се свърже и със зам.-кмета по социални дейности и хуманитарни науки – Иванка Сотирова, която пое ангажимент да предостави списък на всички деца, завършващи от домовете за социални грижи.

“Надявам се да дадем добър пример в обществото и да покажем на хората, че само заедно и обединени можем да променим нещата към по-добро, също съм щастлив, че ще помогнем да изживеят достойно един от най-прекрасните дни от живота си, а именно абитуриентския си бал”, заяви по този повод общинският съветник.
#

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн