Община Стара Загора се представи на туристическа борса “Вашата ваканция”

STZAGORA.NET
*
Борса Бургас (2)Борса Бургас (1)За 16-ти път в Бургас се проведe туристическа борса „Вашата ваканция“. Събитието се организира от Бургаската регионална туристическа асоциация, под патронажа на Министерството на туризма, Областния управител на област Бургас и Община Бургас.

Акцентите на борса „Вашата ваканция“ тази година са ролята на общините в развитието на туристическия продукт, възможностите за туризъм в трансграничния регион България – Турция, както и темата за кадрите в туризма.

Старозагорският общински туристически информационен център, съвместно със Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите в Стара Загора, представя възможностите за туризъм в града и региона пред туроператори, участници и посетители на изложението. С информационни материали на щанда в изложбен център „Флора“ в град Бургас са представени туристическите обекти, места за настаняване и конферентната база, заведения за хранене, атракции и възможности за развлечения на територията на града и общината. В съпътстващата програма на борсата е включена презентация на Стара Загора като туристическа дестинация.
#

viknoeсподеляне във facebook


echo
Copyright © 2019 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн