До средата на юни се подават проектни предложения за актуализация на инвестиционна програма по ОПРР 2020 в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
Stara Zagora - VerejaВ Община Стара Загора до 15/06/2018 г. включително могат да се подават проектни предложения за включване в актуализираната инвестиционна програма на Приоритетна ос 1 „Устойчиво и интегрирано градско развитие“ на Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020.

Неусвоеният по инвестиционната програма ресурс за Община Стара Загора е в размер на 8 126 434,44 лв. Инвестиционните приоритети, по които могат да бъдат подавани проектни предложения, са Енергийна ефективност в сграден фонд и Социална и културна инфраструктура.

Одобрените проектни фишове по тези групи дейности ще могат да бъдат подавани от конкретния бенефициент (община Стара Загора) като проектни предложения за финансиране по Приоритетна ос 1 на ОПРР 2014-2020, само в случай на наличен финансов ресурс и след извършване на Средносрочна оценка на ОПРР 2014-2020.

Фишове за проектни идеи могат да подават и заинтересовани лица, които са регистрирани или извършват дейност на територията на община Стара Загора, юридически лица/сдружения на собствениците (напр. собственик/ползвател на сграда/инфраструктура, НПО, сдружения на собствениците, публични институции, организации, формални групи граждани и т.н.).

Проектни фишове се подават по официален път в деловодството на община Стара Загора (адрес: гр. Стара Загора, бул.“Цар Симеон Велики“ № 107) срещу входящ номер – на вниманието на Секретариата на Работната група/ръководителя на Междинното звено. Крайният срок за подаване на фишове е 15/06/2018 г. включително. Подробна информация с Насоки за кандидатстване и Образец на фишове за проектни идеи е публикувана на официалната интернет страница на община Стара Загора. https://www.starazagora.bg/bg/integriran-plan-za-gradsko-vazstanovyavane
#

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн