Гала вечер под мотото “Да на спорта, не на насилието по улиците”

STZAGORA.NET
*
565474674687- Дата – 9 февруари
- Място – зала “ДЗУ”, гр. Ст.Загора
- Излъчване – Европа, Африка и Азия – пряко.
- Кантар и пресконференция – 8 февруари, 18.30 ч. – “Сити хотел”, Ст.Загора
- Организатор: тeлевизия “B1B ACTION TV”, със съдействието на Община Стара Загора.

1. Финални сериии на международния турнир GIRL POWER(професионален турнир по К-1) на 9 февруари, зала „ДЗУ“, Стара Загора. Победителките от всички турнири GIRL POWER ще се изправят във финалния сблъсък в категория до 60 кг.

2. Рейтингов професионален мач по правилата на ММА между Мариан Димитров (спортист на годината 2017 на Стара Загора) и бившия боец от UFC с 30 професионални мача – бразилеца Амилкара Алвеша.

3. Два мача по правилата на К-1 с участие на представители на “Глори Про Тийм” Стара Загора срещу противници от Русе и Козлодуй.

Цялата Гала вечер ще бъде излъчена пряко по френската телевизия „SFR SPORT 5“, която се разпространява в Западна Европа и цяла Африка. Освен това турнирът ще се излъчва и на живо в България по новата спортна телевизия “B1B ACTION” TV.

Прякото предаване ще стартира с промо видеоклип на Стара Загора. С излъчването в цяла Европа и Африка се надяваме да популяризираме града като туристическа дестинация и град, в който се провеждат големи спортни събития.

Турнирът се организира със съдействието на Община Стара Загора.

Българската конфедерация по кикбокс и муай-тай и Българската федерация по ММА ще назначат реферски наряди за мачовете формат К-1 и ММА.
#
vikdec

viknoeсоциално споделяне


echo
Copyright © 2019 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн