Народният представител Радостин Танев се срещна с жители на Чирпан и Раднево

STZAGORA.NET
*
chirpan1radnevoС жители на общините Чирпан и Раднево се срещна в началото на седмицата народният преставител от ГЕРБ Радостин Танев. Традиционният месечен приемен ден на депутата започна в Града на Яворов с разговор с общинското ръководство на партията. Бавното икономическо развитие на града бе основна тема на срещата, както и липсата на значими европейски проекти, които биха стимулирали икономиката на общината. Жителите на Чирпан пък поставиха пред народния представител въпроси от личен характер.

Радостин Танев посети и Раднево. Освен със записалите се граждани за приемния му ден, Танев се срещна и с младежката структура на партията, на която е и областен координатор за Старозагорско. “Впечатлен съм отново от енергията, която влагате в стремежа да допринасяте за развитието на общината. Всеки път е удоволствие да съм част от събранията на МГЕРБ”, каза той. С младите хора Радостин Танев обсъди предстоящите инициативи за първата половина от годината на структурите с областта. “Удоволствие е, когато виждам ефекта от общата ни работа. Опровергава се и схващането, че всички кадърни млади хора бягат навън, напротив – тук виждам умни, креативни и активни младежи, които са избрали родния си град за професионална реализация и създаване на семейство”, допълни Танев пред част от екипа на МГЕРБ – Раднево.
#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн