Предстои безплатна лекция за мотивация и личностно развитие

STZAGORA.NET
*
Rumiana Grozeva„Българин да се наричам ………е за мен?“ Така е наименована втората безплатна лекция, която е част от инициативата “Аз и моят успех”. Тя ще се състои на 7 февруари от 19:00 ч. в споделеното работно пространство на Стара Загора – ZaraLab (бул. “Княз Александър Батенберг” №28).

Лектор на събитието е д-р Румяна Грозева (на снимката), изпълнителен директор на Агенция за регионално икономическо развитие – Стара Загора. Акцент в лекцията й е темата за националното самочувствие и тенденцията да подценяваме собствените си възможности. По време на събитието ще бъде проведена и неформална дискусия с присъстващите.

Инициатива „Аз и моят успех“ цели да насърчи младежката активност и си поставя амбициозната задача да спомогне за намаляването на броя на демотивираните българи. Според последните данни хората, които не учат и не работят, наброяват 300 000 души. Те са най-вече младежи до 29 години, със средно образование, които се издържат от доходите на семействота си.

Повече за лектора: Румяна Грозева е изпълнителен директор на Агенция за регионално икономическо развитие – Стара Загора и ръководител в първи мандат на Европейския информационен център “Европа Директно – Стара Загора”. Експерт по регионална икономика и управление на проекти. Има богат опит в управлението на международни проекти и работа с институциите на високо ниво. Неведнъж е участвала в международни работни срещи с различни чуждестранни институции на местно и национално ниво във връзка с работата на АРИР – Стара Загора.

Линк за събитието: https://www.facebook.com/events/2036895843214736
#бутон за сайт


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн