Районен съд – Стара Загора стартира конкурс за есе и рисунка за ученици

STZAGORA.NET
*
Sadat-2Районен съд – Стара Загора стартира конкурс за есе и рисунка за учениците от училищата на територията на Община Стара Загора в следните категории:

1. Възрастова група “четвърти – девети клас” – конкурс за есе или рисунка на тема “Бъдещето в детските очи – проекция на справедливостта и красотата”
2. Възрастова група “десети – дванадесети клас” – конкурс за есе на тема “Свободата на личността – право и морал”

Участниците могат да подават своите есета на електронен адрес konkurs@rs-stz.bg, а рисунките могат да се подават в регистратурата на Районен съд – Стара Загора в Съдебната палата или да се изпращат на адрес: гр. Стара Загора, „Бул. Митрополит Методий Кусев“ 33, Районен съд.

Заедно с творбите участниците трябва да посочат и контакт за обратна връзка, а също и класа и училището, в което учат.

Жури от съдии от Районен съд, художници и журналисти от града ще оценяват творбите.

• Крайна дата за подаване на творбите – 31.03.2018 г.
• Обявяване на отличилите се творби – 16.04.2018 г.
• Награждаване на отличилите се – 18.04.2018 г.

На церемония по случай Деня на юриста и българската конституция и деня на отворените врати на Районен съд – Стара Загора.

Всички рисунки, подадени за конкурса ще бъдат подредени в специална галерия на страницата на Районен съд в интернет rs-stz.bg, като ще бъде дадена възможност за гласуване за определяне на наградата на публиката.
#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн