Старозагорка спечели награда от лотарията с касови бележки на НАП

STZAGORA.NET
*
6547686Трета награда за един месец, връчва териториална дирекция на НАП Пловдив от Лотарията с касови бележки. От 5,2 мил. регистрирани касови бележки в цялата страна първата месечна награда от 2000 лв., изтеглена в понеделник на 15 януари в сутрешния блок на bTV бе спечелена от Снежина Донева от гр. Пловдив. Тя участва активно във второто издание на играта и поощрява за участие своите близки и познати.

Цветанка Лазарова от гр. Панагюрище е първият седмичен победител спечелил игрова конзола с две безплатни игри. До първото теглене тя е регистрирала 182 касови бележки, а печелившата е на стойност 7.90 лв. Тя е от активните участници и в първия сезон на Лотарията.

Антония Гочева от Стара Загора грабна втората игрова конзола в Лотарията. Тя научава за играта от приятели и се включва на шега, но след спечелването на наградата, всички от семейството се включват активно в запазването на касовите бележки от покупките си.

За участие във втората част на популярната игра на данъчните, пловдивчани са регистрирали 415 хил. фискални бонове на обща стойност 7 млн. и 770 хил. лв. Близо 24 585 от бележките са от ПОС терминал. Средно всеки потребител в Лотарията се е отчел в играта с по 137 касови бележки.

Тази година късметлиите в играта на данъчните ще бъдат обявявани не само на официалния интернет сайт на Лотарията – kasovbon.bg, но и на специално създадената във Facebook страница https://www.facebook.com/kasovbon/. В социалната мрежа потребителите могат да следят последните новините около играта, както и да задават своите въпроси.

Голямата награда в тазгодишното издание на Лотарията е 50 000 лв. 2000 лв. ще дават данъчните всеки месец на един щастливец, регистрирал печеливша касова бележка. Всяка седмица някой печели и предметна награда на стойност приблизително 1000 лв.

В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Както и през миналата година, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.
#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн