ГЕРБ – Стара Загора с подарък за жителите на село Остра могила

STZAGORA.NET
*
sdrСтарозагорската структура на ПП ГЕРБ подари на жителите на село Остра могила музикална система. „В един от разговорите с кметския наместник Васил Апостолов разбрахме, че имате нужда от подобен подарък, който да ви е от полза при различните събития, които организирате. С радост ще присъстваме на празниците, които се случват в селото“, подчерта народният представител Радостин Танев. Той заедно с общинския съветник Динко Михайлов се срещнаха с жители на Остра могила, както и с представители на местното читалище „Пробуда-1927“. Благодарност за подкрепата, която получава населеното място от партийната структура и Община Стара Загора, изказа кметският наместник.

Посещението се случи в сградата на ремонтираното през 2016 година читалище в селото. По време на срещата бяха обсъдени въпроси свързани с предстоящото реализиране на втората фаза на проекта за модернизация на градския транспорт в Стара Загора. Възрастните хора получиха разяснения за предстоящото въвеждане на автоматизираната система за таксуване (АСТ) в автобусите, както и графика на междуградските линии.
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн