Дежурни каси за плащане на фактури към EVN България по време на коледните и новогодишни празници

STZAGORA.NET
*
_EVN_300Клиентите на EVN България ще могат да заплащат консумирана енергия в касовите салони на „Български пощи“ ЕАД както във всички работни дни до края на 2017 г., така и на 23 декември (събота) и 30 декември (събота), когато касовите салони на „Български пощи“ ще работят с традиционното си работно време за съботни дни.

На 27 декември 2017 г. (сряда) са осигурени дежурни касови салони в „Български пощи“ в областните градове за часовете от 09:00 до 13:00 ч.

Списъкът с всички касови салони по области е наличен на:
http://www.evn.bg/Chastni_klienti/EVN-Online-plus/Nachin_na_plashtane/Kasi_Poshti.aspx

Клиентите на EVN България могат да използват и интернет платформата за проверка и плащане на консумирана енергия „ЕVN Онлайн плюс”:
https://www.evn.bg/Online-Services/Login.aspx

EVN България съветва своите клиенти да следят сроковете за плащане на консумираната електроенергия. Те са посочени в предишна фактура. EVN България напомня, че утвърденият месечен график за плащане на фактурите за електроенергия за отделните групи битови клиенти е както следва:

• за клиенти група I – от 10-то число
• за клиенти група II – от 17-то число
• за клиенти група III – от 24-то число
• за клиенти група IV – от 30-то число.

EVN България
тел. за информация 0700 1 7777
#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн