Ново отличие за Второ основно училище “П.Р.Славейков” – от Асоциацията на Кеймбридж училищата

STZAGORA.NET
*
24852655_1627980397266370_5834013812549221011_n

Милена Желязкова, директор на Второ основно училище - Стара Загора

Милена Желязкова, директор на Второ основно училище – Стара Загора

„Отличие в категорията основни училища“ от Асоциацията на Кеймбридж училищата в България получи старозагорското Второ основно училище “П.Р.Славейков“. Призът бе връчен снощи на директора на школото Милена Желязкова на тържествената церемония в хотел „Хилтън“ в столицата по повод 10-години от създаването на Асоциацията.

„Отличието ни е присъдено за доброто сътрудничество, за успехите на учениците ни и за професионализма на преподавателите по чуждоезиково обучение, които не само обучават, а и eнтусиазират децата за красотата на езика“ – сподели Милена Желязкова.

Второ основно училище членува в Асоциацията от 3 години. Вторият приз в категорията „Основни училища“ е бил връчен на Частно основно училище “Елин Пелин“ – Стара Загора.

Асоциацията на Кеймбридж училищата в България е създадена през 2005 г. от издателство КЛЕТ България ООД, изключителен представител на Cambridge University Press, като доброволно обединение на училища, стремящи се към по-високо ниво на преподаване на чужд език.От декември 2007 г. Асоциацията е сдружение с нестопанска цел. В нея членуват 105 училища от цялата страната.
#vvv

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн