Горещ телефон на Община Стара Загора – сигнали от изминалото денонощие (сряда, 6 декември)

STZAGORA.NET
*
_TelefonНа Горещия телефон на Община Стара Загора 0800 157 37 вчера (сряда, 6 декември) са подадени следните по-значими сигнали:

* Комплексен онколегичен център, пред скенера: На посоченото място стои клошар, който мирише. Гражданката иска да се махне от там. Предадено е за реакция на дежурния в агенция “Социално подпомагане”.

* Ул. “М-р Т. Кавалджиев” №143: Бездомник живее под стълбите на входа. Искат да се махне от там, защото е болен, с психични отклонения, пали огън и притеснява живущите. Сигналът е предаден към дежурния на ОДМВР за изпращане на екип на място. Констатирано е, че мъжът не е с психични проблеми, а е алкохолик. Не може да бъде настанен в “Центъра за временно настаняване”, защото е ползвал услугите му до края на месец март 2017 г. Евентуално настаняване може да има след 01.02.2018 г. Били са му направени всички документи, за да мине на ТЕЛК комисия и да бъде хоспитализиран в здравно заведение, но в деня на комисията не се е явил.

* Кръстовището на ул. “Ген. Столетов” и бул. “Св. П. Евтимий”: Една от секциите на светофара се клати много силно. При извършената от поддържащата фирма проверка е констатирано, че се клати цялото рамо, но няма опасност от инцидент. Обяснено е, че е нормално при вятър секциите да се клатят.

* Село Маджерито: Мъж е завързал куче за автомобил и го влачи.

* Квартал “Лозенец”, ул. “Мусала” №22: На адреса се отглежда болно дете и памперсите се събират на терасата, вследствие на което се разнася миризма на фекалии.
#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн