Феноменът в танца Flexx Ballet с ново шоу, вдъхновено от България

STZAGORA.NET
*
20150407_201429_5d3_03_39_3878Само след броени дни, на прага на Коледа, ще станем свидетели на новото шоу на признатия за феномен Flexx Ballet. Спектакълът е изготвен специално за българската публика, няма аналог никъде по света. Flexx Ballet гостува миналата година в зала 1 на НДК в София, хората се влюбиха в него и балетът хареса безумно много на българските фенове. През годината хореографите създадоха нов проект, вдъхновен от България.

Турнето идва на 20 декември в Стара Загора, в залата на Операта, от 20.00 часа. Сцената е изключително капризна – с над 100 осветителни тела и специални мрежи, които създават 3D ефекта по време на танц. Костюмите в спектакъла доизграждат неподправения имидж на Flexx Ballet, те са проектирани индивидуално за всяко шоу и за всеки танц. Нямат аналог никъде по света. Един от костюмите се състои от над 3000 малки огледалца, които отразяват светлината по изумителен начин по време на балетния соло танц.

Билети можете да намерите на касите на Държавна Опера Стара Загора, бензиностанции OMV, Office 1, Orange, Usit Colours и онлайн на Ticketpro.bg.
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн