Предколедно изложение на производителите предлага родни стоки на Алана от утре (вторник) до 11 декември

STZAGORA.NET
*
Panair na modataГражданите и гостите на тара Загора ще имат възможност да пазаруват български стоки директно от техните производители на специалното предколедно Изложение на производителите – Стара Загора 2017, което е разположено на бул. “Цар Симеон Велики”, пред парк “Алана”, от 5 до 11 декември.

Представители на 30 фирми от цялата страна ще се включат в изложението, организирано от Български Бизнес Форум. Сред изложителите са производители на утвърдени родни марки, директни износители и вносители от ЕС, както и такива, които нямат търговски обекти и магазини в Стара Загора.

Участващите фирми обещават атрактивни намаления на богат избор от сезонни стоки и актуални зимни колекции от модни облекла, кожени палта и якета, чанти и портфейли, спортни и трикотажни облекла, чорапи и бельо, детски стоки, българска козметика, захарни изделия, билкови продукти и др.

Изложението ще продължи до 11 декември с работно време от 10:00 до 19:00 часа и ще улесни гражданите на Стара Загора в предколедното пазаруване и избора на подходящи подаръци.
#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн