Старозагорска група посети Европейския парламент

STZAGORA.NET
*
received_1491750674193622received_149175316086004010-членна група от ГЕРБ – Стара Загора посети Европейския парламент по покана на евродепутата ЕНП/ГЕРБ Ева Майдел. Старозагорци се срещнаха с нея в залата, в която се провеждат заседанията на Европарламента, и обсъдиха предстоящото председателство на България, както и приоритетите за страната ни по време на него.

„Европа не е нещо непознато и далечно, тя е тук, тя е и в Стара Загора, и навсякъде, защото всичко, което се случва в Брюксел или Страсбург, влияе пряко върху всеки един човек“, подчерта евродепутатът пред гостите си. „Виждате как решенията на ЕП ни се отразяват – отпадането на роуминга, на визите за посещение на Канада, напредването на дигитализацията, всичко това е част от ежедневието на милиони хора и има за цел да го подобри“, допълни Ева Майдел.

Старозагорската група се срещна и с вече бившия общински съветник Ангел Филипов, който отскоро е асистент на друг евродепутат – Асим Адемов. Посещението включи и лекция, която в детайли показа как функционират Европейският парламент, Съветът на Европа, Европейската комисия и други, както и какъв е пътят за приемането на директиви и документи, които държавите-членки спазват.
received_1491750654193624
#viknoeсоциални бутони


echo
Copyright © 2018 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн