Световният шампион по пица Радо Кирязов представя новата си книга на „Хляб и Вино“ 2017

STZAGORA.NET
*
40Hlyab i Vino_2016-1-WEBЕдин от гвоздеите в програмата на традиционния Фестивал на доброто коледно настроение „Хляб и Вино“ ще бъде участието на световния пица-шампион Радо Кирязов. Тази година, освен че ще сътвори различни видове безумно вкусни пици и ще върти атрактивна пица-акробатика, Радо Кирязов ще представи и новата си книга – „Pizza, pane e passione“ („Пица, хляб и страст“). В книгата си Радо е събрал тънкостите на 20-годишния си опит в правенето, гарнирането и печенето на пици и на различни видове италиански и други хлябове. В книгата Радо разкрива как да приготвите в домашни условия хляб, пица и фокача, разкрил е голяма част от любимите си рецепти с паста както и на любимите си десерти, които обича да хапва често. „Тези, които ме познават, знаят, че коктейлите са ми страст и слабост. Затова в книгата съм показал и някои от любимите ми коктейли“, казва Радо.

Четвъртото издание на Фестивал „Хляб и Вино“ може да се похвали с участието на над 20 винени бранда, сред които „Братя Минкови“, „Анжелус Естейт“, „Домейн Бояр“, „Александра Естейт“, Шато „Оряховица“, Шато „Коларово“, Шато „Пещера“, „Черноморско злато“ Поморие, гаражното вино „Бетър Халф“ с. Змейово, халманлийската винарна „Малката звезда“, „чергите“ на „Домейн Менада“, ВИ „Либера“, ВИ „Дамяница“, ВИ „Санта Сара“ и други. Готвачите на Метро Академия начело с Юри Велев ще сготвят пред вас най-новите рецепти с вино и ще ви почерпят с вкусните си ястия. От Мрежа „Хлебни къщи“ пък ще разкрият как старите българи са пекли просфорен хляб за своите обреди и с ваша помощ ще изпекат такъв. Любимата марка „Кумир СИ“ ще участва със щанд с коледни деликатесни мезета от месо. Уменията си в кулинарното изкуство ще представят и възпитаниците от ТОХ „Райна Княгиня“. С фолклорна програма ще ни веселят самодейците от ФА „Нашенци“ от змейовското читалище „Пробуда“.

Цялата сума от входната такса от 5 лв. на посетител ще бъде обявена в края на фестивала и ще бъде дарена на 2 деца от Стара Загора на 4 и на 6 години – Гого Стоилов и Анна Кръстева, които страдат от детска церебрална парализа и се нуждаят от трансплантация на стволови клетки.

Нека дадем старт на коледно-новогодишното настроение на 3 декември в неделя на обяд! Очакваме ви!!!
#vvv

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн