Дошлият от Казанлък разнобой на местно равнище в БСП бил фалшива новина

STZAGORA.NET
*
_BSP logo 300Областният председател на БСП в Стара Загора Румяна Динева е коментирала на снощното заседание на Областния съвет на социалистите появилите се в публичното пространство твърдения за настроения срещу политиката на ръководството на БСП на областно ниво. „Настроенията на социалистите в цялата област са насочени към по-динамична работа, към следване на националната тенденция в представянето на БСП. Чуват се отделни гласове и реакции срещу промяната, включително и срещу такива знакови решения като това за пряк избор на лидера на БСП. Те обаче не са показателни за мнението на хората ни. Ако проследим тези единични гласове, ще видим, че идват оттам, откъдето промяна в работата и резултатите са най-нужни“.

„Що се отнася до писмото на Казанлък – това се оказа фалшива новина, няма такова решение на Общинския съвет на БСП в Казанлък. Очевидно е модерно в политиката напоследък“, е коментирала още Динева.

На заседанието Областният съвет на БСП е изразил категорична позиция в подкрепа на Драгомир Стойнев от централното ръководство на партията като отговарящ за БСП в областта.
#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн