Предприемачески начин на мислене представя в Стара Загора лектор от САЩ

STZAGORA.NET
*

Бил Люис

Бил Люис

Публична лекция „Предприемачески начин на мислене“ ще изнесе в Стара Загора Бил Люис, обучаващ лектор и бизнес консултант от САЩ, президент на мениджърска консултантска група, обслужваща организации, които се стремят към положителен растеж чрез максимално използване на силните страни и талантите на своите хора. Бил е и директор на образованието и корпоративното развитие в американския щат Арканзас.

Организатор на проявата е Община Стара Загора. Срещата с Бил Люис ще се проведе на 28 ноември от 18.00 часа в Регионална библиотека „Захарий Княжески“.

Идеята за обучение в предприемачески начин на мислене е насочена най-вече към учители и преподаватели, както и към представители на обществени организации и бизнес лидери, които искат да работят с тях.

Според Бил Люис предприемаческият начин на мислене не е друга учебна програма, а нов начин на мислене и процес в развитие. Това е катализатор за педагози, които искат да създадат предприемачески мислещи ученици.

По време на лекцията ще бъдат изяснени същността на обучението в предприемаческо мислене, както и особеностите на процеса.

Ще бъдат споделени най-добри практики и препоръки от обучители по света, които вече работят по темата.

Бил Люис ще бъде отново в Стара Загора на 4 и 5 декември. Всички желаещи могат да се срещнат с него за допълнителни разговори и разяснения.
#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн