Позиция на Общинския съвет на БСП Казанлък във връзка с твърдения на съпартийци за “рестарт” на местната организация

STZAGORA.NET
*
_BSP logo 300Българската социалистическа партия в Казанлък с изумление научава от медиите за предстоящия “рестарт“ на БСП Казанлък по думите на народния представител Донка Симеонова и общинските съветници Пламен Караджов, Теодора Иванова и Моника Динева на пресконференция от 20 ноември 2017 г.

Този акт е пореден опит да се манипулира общественото мнение, да се създава напрежение сред членовете и симпатизантите на социалистическата партия в Казанлък. Пореден опит за създаване на лъжлива представа и провокационни тези по отношение на извършената проверка и по отношение на решенията, които се вземат от НС на БСП. Поредните необосновани говорения от името на БСП нанасят вреда на позициите ни в обществото и уронват авторитета на организацията и на БСП като цяло.

Няма официална информация за заседанието на НС на БСП от 18 ноември 2017 г.относно представянето на доклад за извършената проверка на организационното състояние на Казанлъшката партийна организация от Работната група, утвърдена от ИБ на НС на БСП. На същото заседание НС не е взел никакво решение за каквито и да е организационни промени в БСП Казанлък.

Към днешна дата БСП Казанлък не е получила становище или доклад от Работната група, с изключение на становището, че ОПКК признава за легитимно 4-то Заседание на ХХ Конференция на Казанлъшката партийна организация от 7 април 2017 г., както и взетите решения, съгласно Устава на БСП и правилниците за неговото прилагане.

ОбС на БСП Казанлък с тревога и загриженост се противопоставя срещу поведение, което уронва доброто име на Българската социалистическа партия. Ние сме за скъсване с разминаването между идеи и политика, между изискванията на политическия морал и поведение.

Казанлък, 21 ноември 2017 г.
(Писмото е изпратено до медиите в региона – бел. ред.)
#vvv

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн