Емил Христов става зам.-председател на Народното събрание

STZAGORA.NET
*
Emil Hristov 300_2Старозагорският народен представител от ГЕРБ Емил Христов се очаква да бъде предложен за заместник-председател на Народното събрание на мястото на Цвета Караянчева, издигната за спикер на парламента след оставката на предшественика й Димитър Главчев, съобщи “24 часа”, като цитира отлично осведомен източник.

Емил Христов оглавява временната парламентарна комисия за избор на нов боен самолет. Преди да бъде избран за депутат, той беше председател на Общинския съвет в Стара Загора, общински ръководител на ГЕРБ под липите, председател и на Постоянната комисия по регионално развитие и местно самоуправление към Националното сдружение на общините в Република България и два мандата зам.-председател на УС на Националната асоциация на председателите на общински съвети на Република България  (НАПОС – РБ). Владее руски и английски език.
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн