Децата от три общински градини помогнаха на Гого

STZAGORA.NET
*
547587643Общо 2933 лв. са събрани в рамките на благотворителната инициатива „Децата за децата”, която се проведе в три общински детски градини в Стара Загора.

Целта е да се помогне на 4-годишния Георги Стоилов от Стара Загора. Детето страда от детска церебрална парализа и се нуждае от средства за трансплантация на стволови клетки в Турция, както и за непрекъсната рехабилитация.

Инициативата „Картонено предизвикателство“ се проведе в детска градина No7 „Светулка”, детска градина №3 „Ян Бибиян” и ДГ No 20 „Мир”.

Деца, родители и учители се включиха в игрите, за да подкрепят детската креативност, която е първата стъпка към иновативността. Според педагозите чрез благотворителната инициатива децата ще се научат да помагат на нуждаещите се.

„Вярваме, че дарителството ще ни направи по-добри и ще ни накара да се чувстваме по-пълноценни личности”, каза при откриването на кампанията Деляна Караиванова, директор на детска градина „Светулка”.

Инициативата на трите детски градини приключи в четвъртък, а днес бяха отворени кутиите с дарения.

Който иска до помогне, може да се включи с дарение по банковата сметка за детето:

Банка: Райфайзен банк,
Сметка в лева: BG 92RZBB91551007104020
Титуляр: Георги Тянков Стоилов
PayPal:danny_pb@mail.bg
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн