Семинар ще обучава малките и средни предприятия как да увеличат продажбите си чрез онлайн търговия

STZAGORA.NET
*
На 3 ноември 2017 г. (петък) в Стара Загора ще се проведе бизнес обучение-семинар на тема „Онлайн търговията и възможностите пред малките и средните предприятия за увеличаване на продажбите“.

Събитието се организира от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) съвместно с „АПИС Европа“ АД, „Ди Ейч Ел Експрес България“ ЕООД и Българска агенция за експортно застраховане (БАЕЗ).

По време на семинара ще бъдат дискутирани теми, засягащи силата на електронната търговия като още едно средство за повишаване възможностите на малките и средните предприятия за реализация на стоки и услуги както на вътрешния, така и на международните пазари. Лекторите Петя Василева – мениджър продажби в „Ди Ейч Ел Експрес България“ ЕООД и адвокат Пепа Марникас, Софийска адвокатска колегия – консултант на „АПИС Европа“ АД, ще запознаят присъстващите с особеностите, детайлите и правните аспекти на онлайн търговията. Участниците ще имат възможност да задават своите въпроси както по отношение на продажбите през интернет и етапите от износа на една пратка, така и за нормативните изисквания. Кирил Петрунов, Директор на дирекция „Застраховане и бизнес развие“ в БАЕЗ ЕАД и Павел Бороджийски – ръководител на отдел „Връзки с клиенти“ в БАЕЗ ЕАД ще представят възможностите за застраховане на плащанията при износ и сделки на територията на Република България, както и за финансиране на бизнеса.

Семинарът ще се проведе от 10.00 часа в петък, 3 ноември 2017 г., в зала „Береника“ на Парк-хотел “Стара Загора”, ул. „Хан Аспарух“ 50 .

Участието на всички представители на малките и средни предприятия е безплатно.

За заявяване на участие се изпраща попълнена приложената по-долу регистрационна форма на е-mail: szagora@sme.government.bg

Допълнителна информация за събитието можете да получите на телефон 0882 949 722 от г-н Иван Сотев, регионален представител на ИАНМСП в Стара Загора.

#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн