Обаждане от информационния център на НАП напомня за неплатени в срок глоби към КАТ

STZAGORA.NET
*
375 физически лица от Област Стара Загора ще получат обаждане от служителите на Инфо центъра на НАП. Всички те имат непогасени публични задължения по актове (наказателни постановления или фишове), издадени от органите на МВР.

Засегнатите лица следва да заплатят размера на задължението си единствено по банков път, по Сметката за принудително събиране на публични вземания. При непогасени в срок задължения законът предвижда предприемане на действия за принудителното им събиране, а с новите промени в Закона за движение по пътищата лицата рискуват и да им бъде отнето свидетелството за управление на МПС.

Прилаганата от НАП мярка цели стимулиране на доброволното изпълнение, като опитът от предишни кампании показва до 80% успеваемост и събиране на забавени или забравени задължения.

Повече информация и телефони за връзка с публичните изпълнители от офиса на НАП в Стара Загора задължените лица могат да получат от Информационния център на тел. 0700 18 700, на цената на градски разговор.
#

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн