Почетен знак за ст.комисар Николай Кирков преди заминаването му от Стара Загора

STZAGORA.NET
*
Областният управител Гергана Микова връчи на директора на ОД МВР-Стара Загора старши комисар Николай Кирков Почетен знак на областния управител. Както е известно, г-н Кирков напуска настоящия си пост и предстои да бъде назначен за началник на Шесто РПУ в Пловдив. Почетният знак бе връчен от г-жа Микова за отличното взаимодействие между двете институции при решаването на възникнали проблеми и извънредни ситуации в Старозагорска област.

„За мен беше чест и удоволствие да работим заедно във времето, в което Вие бяхте директор на ОДМВР – Стара Загора. Благодаря Ви за това, че с високия си професионализъм Вие осигурихте отличното взаимодействие между нашите две институции и във всички случаи, когато се е налагало, реагирахте адекватно и своевременно за решаването на важни за жителите на Старозагорска област проблеми и ситуации. Вашият всеотдаен труд в полза на обществения ред и спокойствието на гражданите издигна престижа на ръководената от Вас дирекция. Поклон пред Вашата смелост и отдаденост на голямата кауза да защитавате сигурността на държавата. Пожелавам Ви и на новата си длъжност да работите със сърце и достойнство и да постигате целите, които сте си поставили” – каза областният управител.

От своя страна старши комисар Кирков също благодари на г-жа Микова за отличната съвместна работа и сподели, че ще остане с добри спомени от пребиваването си в Стара Загора.
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн