Корнелия Нинова ще участва в инициативи на БСП днес и утре в Стара Загора, Казанлък и на Бузлуджа

STZAGORA.NET
*
Председателят на БСП Корнелия Нинова ще поднесе в 12 часа днес венец на мемориалния комплекс “Бранителите на Стара Загора” заедно с водача на листата на “БСП за България” Драгомир Стойнев. Пред фигурите на опълченците почит ще отдадат и народни представители от ПГ “БСП за България”, гости от Националния съвет на партията, областни и общински председатели на БСП.

В 13.00 часа в къщата музей „Гео Милев” ще бъде връчена наградата на Националния съвет на БСП за политическа журналистика и публицистика “Георги Кирков-Майстора”. Лидерът на БСП ще поздрави участниците в конкурса и творците и интелектуалците от Стара Загора.

В 14.30 часа Корнелия Нинова ще се срещне с членовете на общинската организация на БСП – Стара Загора в Регионална библиотека “Захарий Княжески”. По време на срещата ще бъде прожектиран филмът на Тома Томов “Векът на Виктор Шемтов”.

Програмата със събитията продължава както следва:

* в Казанлък
16.00 ч. – Старт на колоездачно състезание за Купа „Бузлуджа 2017 г.” – от спортния комплекс „Шампион” в гр.Казанлък (на север от стадиона в Казанлък)
17.00 ч. – Откриване на турнири по футбол и тенис за Купа ”Бузлуджа 2017”, спортен комплекс „Шампион”, гр.Казанлък

* на връх Шипка
18.00 ч. – Връчване на награди на победителите в колоездачното състезание и поднасяне на венци и цветя на Паметника на свободата на връх Шипка.

29 юли, събота:

* в Стара Загора
10.00 ч. – Начало на турнир по баскетбол за Купа „Бузлуджа 2017”, парк „Артилерийски”

* в местността „Историческа поляна” под връх Бузлуджа
10.30 ч. – Начало на Националния събор „Бузлуджа 2017”
11.00 ч. – Поднасяне на венци и цветя на барелефа „Основоположници на социалистическото движение”, на Паметника на Хаджи Димитър и на Паметника на партизаните от Габровско-Севлиевския отряд.
11.30 ч. – Начало на политическия митинг
12.15 ч. – Начало на художествената програма

* в Казанлък
15.00 ч. – Връчване на наградите на победителите в турнирите по тенис и футбол, спортен комплекс „Шампион”, Казанлък

* в Стара Загора
16.00 ч. – Връчване на наградите на победителите в баскетболния турнир в парк „Артилерийски”, Стара Загора
#vvv

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн