Поход с награди в района на Аязмото в последната събота от май

STZAGORA.NET
*
За втори път този месец Община Стара Загора и Туристическо дружество „Сърнена гора“ организират на 27.05.2017 г. общоградски поход в района на парк „М.М.Кусев“ (Аязмото).

Сборният пункт за участниците е болница „Тракия“ в 09.00 часа. Преди началото на похода те ще имат възможност да се раздвижат с гимнастически упражнения.

Маршрутът тръгва от парк „Аязмото“, преминава през кв. “Дъбрава” (Лъвската чешма), Боров дол, връх “Купеларица”, беседката при Генералската чешма и завършва в парк „Аязмото“. За обяд е предвидена почивка от 1 час.

Общото времетраене на похода е около 5 часа. Маршрутът е лек, подходящ за всички възрасти. Желаещите да се включат трябва да са облечени с подходящо облекло – удобни спортни дрехи и обувки, да имат малка раница с храна и вода, връхна дреха. Водач на групата е Ради Бойчев.

Инициативата, част от кампанията „Стара загора – Европейски град на спорта 2017 г.“, е посветена на Международния ден на предизвикателството и Деня на българския спорт – 17 май.

При дъждовно време походът няма да се състои.

Организаторите съобщават, че за всички участници в похода са предвидени награди.
#junсоциални бутони


echo
Copyright © 2017 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн