Започва поредното Национално изложение на производителите в Стара Загора, участват над 70 фирми

STZAGORA.NET
*
34-то издание на Националното изложение на производителите – БЪЛГАРСКИ ПАНАИР НА МОДАТА, което се провежда с любезното съдействие и домакинство на Община Стара Загора, стартира на 24 април (понеделник) в изложбени бунгала пред парк “Алана” и ще продължи до 29 април (събота). За 17-та поредна година изложението представя на бизнеса и крайните клиенти от региона достиженията на българския малък и среден бизнес в областта на леката промишленост.

Над 70 български компании ще представят своите най-нови стоки и модели – дамска и мъжка конфекция, трикотаж и бельо, чанти, кожени изделия, детски стоки, авторска бижутерия и аксесоари, стоки за бита, захарни изделия.

Целта на изложението е както да презентира и подпомогне българското производство, така и да даде възможност на крайните клиенти и потребители да закупуват качествени стоки на производствени цени. В началото на така очакваната пролет посетителите ще могат да обновят своя гардероб и да направят най-добрия избор от щандовете на изложението.

Участие в БЪЛГАРСКИ ПАНАИР НА МОДАТА – СТАРА ЗАГОРА ’2017 ще вземат производители, занаятчии, търговци и предприемачи – водещи български фирми от цялата страна, като някои от тях се представят за първи път в Стара Загора и със сигурност ще събудят интереса на посетителите. За собствениците на магазини и местни търговци остава възможността за директен контакт и покупки на едро от участващите фирми – производители и дистрибутори на български стоки и директни вносители от ЕС.
#junсоциални мрежи


echo
Copyright © 2017 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн