Емил Христов, водач на листата на ГЕРБ за 27-ми Старозагорски избирателен район: Всяко управление на БСП е катастрофа за България

STZAGORA.NET
*
Идваме при вас с надежда, че тези избори ще бъдат последни за червената заплаха, която тегне над България, защото всяко управление на БСП води страната ни до катастрофа. Това каза Емил Христов, водач на листата на ГЕРБ за 27-ми Старозагорски избирателен район, при срещата си със симпатизанти и членове на партията в Раднево. „Спомняте си Орешарски, спомняте си и Пеевски – те отново чакат да се появят. Това е нещо, с което шега не бива. Бъдете сигурни, че при посещението на Драгомир Стойнев в Раднево той ще ви обещае всичко, но зад гърба си държи нож, на който пише АЕЦ „Белене” и „Козлодуй”. Спомнете си, че лично той, въпреки че обещаваше щедро при вас, отиде тайно и сключи договор с американците за част от „Козлодуй”. Помнете, че те не се интересуват от енергетиката на Стара Загора, те се интересуват само от печалбата, която могат да имат от атомните централи. Точно това е тяхната битка. Те не са наши приятели, не са ваши приятели, не са приятели на региона. Те са враговете на българската енергетика, и на сърцето й – Маришкия басейн”, категоричен бе Емил Христов. „Знаем какво е нужно за подобряване на положението в Раднево, защото сме свързани с града и проблемите ви пряко. Добрият диалог с кмета д-р Теньо Тенев ще продължи, така както ще продължи и работата ни в интерес на жителите на Раднево”, допълни Христов. Той подчерта, че конкретните решения на проблемите в страната ни са записани в програмата за управление на ГЕРБ. „Всяка една сфера е анализирана и са предложени реални действия, а не обещания за наивници”, каза Христов.

По време на срещата в Раднево бяха представени и част от кандидатите на ГЕРБ за Старозагорския избирателен район – Борис Кърчев, Радостин Танев, Димитър Димитров и Петър Манов. Гости бяха и кметът на общината д-р Теньо Тенев, заместникът му Димитър Желев, както и председателят на Общинския съвет д-р Румен Йовчев и др.

„В Раднево бе усетено положителното влияние на управлението на ГЕРБ още със съставянето на правителство, защото докато Орешарски не изплащаше концесионните вноски на централите и задъхваше енергетиката, то чрез сериозни усилия и работа разплащанията на милиони левове по веригата НЕК – БЕХ започна с идването на стабилно и разумно управление”, припомни кметът на Раднево Теньо Тенев. „Ако не бе сключен навреме и договорът за изграждане на втория етап на пречиствателната станция за отпадни води на Раднево, пред нас стоеше реалната угроза да върнем около 10 млн. лева. Всичко това се случи благодарение на ГЕРБ, благодарение на министрите, на депутатите, които обърнаха сериозно внимание на нашите призиви и застанаха на страната на Раднево и интересите на гражданите ни”, допълни той.

„За мен Раднево е столица на енергетиката и това трябва да се знае и да се уважава”, категорично заяви радневецът Димитър Димитров, кандидат-депутат от ГЕРБ. „Нашият регион е от изключително значение за енергийната независимост на България. Всички кандидати от ГЕРБ ще работим за запазване на позициите, които има Раднево и за развитието на региона. Всеки един от нас ще лобира за това – гарантирам. Няма да оставим нашата къща неподредена, не се подлъгвайте по опашатите лъжи на БСП, че предстои приватизация, спиране на работата на Марица Изток”, каза още Димитров.

„Силата на нашата листа е, че в нея са все местни личности. Всички сме от областта и сме тук пред вас, за да работим за общността, защото тук са семействата ни, тук работят приятелите ни, тук се реализират децата ни”, отбеляза Борис Кърчев.

По време на срещата с жителите на Раднево кандидатите за депутати представиха в детайли и още няколко от националните приоритети на ГЕРБ: образование, здравеопазване, национална сигурност.
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн