Емил Христов, водач на листата на ГЕРБ за 27-и Старозагорски избирателен район: Ако някой обещава грандиозни неща – не вярвайте, това е популизъм

STZAGORA.NET
*
„Това е единствената листа, в която няма парашутисти, това са хората от Стара Загора, които ще работят за Стара Загора. Ние ги виждаме и ще продължаваме да ги виждаме сред нас“, каза Антон Андронов, един от съдружниците на „Холдинг Загора“. Кандидатите за народни представители от ГЕРБ – Емил Христов, водач на листата за 27-и Старозагорски избирателен район, и Радостин Танев се срещнаха днес с близо 400 от работещите в производствените бази на две от предприятията на холдинга – „Прогрес“ АД, занимаващо се с производство на изделия и детайли от чугун, леярски материали и екипировка и „Хранинсвест ХМК“ АД, което произвежда машини и съоръжения за хранително-вкусовата промишленост.

„Емил Христов го познавам от повече от 6 години. Смело мога да кажа, че са рядкост хората като него, които така всеотдайно работят. Единственият, който винаги е инициатор на срещи, на разговори, за да има добри идеи за бизнеса, за промишлеността, за здравеопазването, за развитието на града ни като цяло“, допълни още Андронов, който е бил кмет на Стара Загора и председател на Общинския съвет. „Това е нашият избор, защото е правилният“, подчерта той.

„Като председател на Общинския съвет два мандата, съм бил и съм близо до проблемите на хората. Идеята на кмета на Община Стара Загора Живко Тодоров да заложи на местен водач бе точно тази – засилване на грижата за града ни от държавата“, каза Христов. Той допълни, че усложненията в диалога и в местната власт, и в държавната – не водят до нищо добро за градовете. „В момента е точно така и не трябва да позволяваме това да продължи след 26 март“, каза водачът на листата на ГЕРБ.

„Ние не даваме празни обещания! Не вярвайте на всички лъжи, които ви се казват! Защото може да бъде дадено само нещо, което вече е налично – когато има производство, когато има промишленост и икономиката ще расте, а щом там има подем, то заплатите и пенсиите могат да се повишават. В противен случай – ако някой ви обещава грандиозни неща, без ясен план как ще се случат – това е само популизъм. В нашата програма е записано ясно само това, което може да изпълним. Категорични сме, че ще работим както досега – с енергия и разум“, подчерта още водачът на листата.

„Всички вие имате възможност да зададете своите въпроси, да споделите важните за вас теми директно на кандидатите за народни представители. Днес имате живия контакт с тях, какъвто ще имате и след изборите“, каза Ирина Динева, управител на „Холдинг Загора“.

Четири от приоритетите, които са заложени за развитието на Стара Загора от партия ГЕРБ, приемам и за лична кауза, посочи Радостин Танев, кандидат-депутат, общински съветник и областен координатор на Младежкия ГЕРБ. Това са: създаването на икономическа зона „Загоре“, която ще даде възможност на областта ни да привлича инвестиции; изграждането на многофункционална зала в новия парк „Артилерийски“, защото подобно съоръжение ще бъде предпоставка за провеждането на още по-мащабни мероприятия в града ни; намаляването на административната тежест и излишната бюрокрация, особено за сектор „Земеделие“; четвърти, но не по значение приоритет е финансовото подпомагане на двойките при асистираната репродукция. При правителство на ГЕРБ – 100% от инвитро процедурите ще бъдат финансирани от държавата.

Емил Христов и Радостин Танев посетиха предприятията „Хранинсвест“ и „Прогрес“, разговаряха с почти всеки работник, чуха проблемите и предложенията им. Получиха ценни съвети как да се държат като представители на старозагорци в парламента – не забравяйте откъде и защо сте тръгнали. Всеки глас е важен, работете за него и след изборите. Вярваме във вас, защото сте сред нас и питате какво ни тревожи и какво искаме да променим, споделиха с кандидатите работниците в предприятията.

#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн