Стотици мартеници раздадоха младежите от ГЕРБ и кандидатите за народни представители в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
С над 400 мартенички младежите от ГЕРБ в Стара Загора и кандидатите за народни представители от партията за 27 МИР зарадваха днес своите съграждани. По обяд те обходиха централната пешеходна зона в града, за да представят предизборната програма и приоритетите на ГЕРБ за развитието на региона, както и да поздравят жителите и гостите на града по повод 1 март.

„Кампания очи в очи, с позитивизъм, с оптимизъм и с ясни принципи, това е стъпка, която води към доброто управление – такова, каквото го предлага ГЕРБ. Днес получихме поздравления и пожелания за успех от стотици наши съграждани, да – не липсваха и упреци, но чрез диалог успяхме да преборим нездравия популизъм, който сипят нашите опоненти“ – казаха от МГЕРБ.

Младите хора са категорични, че традициите трябва да се следват и предават. „За поредна година отбелязваме 1 март с подаряване на мартенички. Традиционно ги изработваме с малчугани от домовете за деца, лишени от родителска грижа, но тъй като за нас е важно да имаме стабилно управление, с морал и ясна посока, решихме тази година да е по-различно и да бъдем с нашите кандидати за народни представители, които очи в очи се срещнаха със стотици старозагорци“ – допълниха от младежката структура на партиятa. Те споделиха и кой от приоритетите за Стара Загора е направил най-силно впечатление на съгражданите им, а именно – продължението на новоизградения парк „Артилерийски“ и изграждането на многофункционална зала там.

„Обяснихме колко е важно да се привличат туристи, защото нашият регион е с богато културно-историческо наследство, имаме чудесни минерални извори, радваме се, че това е заложено в програмата за управление на ГЕРБ за Старозагорско“ – казаха още от Младежкия ГЕРБ. В инициативата с ентусиазъм се включиха част от 22-та кандидати за народни представители на ГЕРБ за 27 МИР.

#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн