НАП Стара Загора продава магазин и лекарски кабинет

STZAGORA.NET
*
Лекарски кабинет в Стара Загора и магазин в Казанлък могат да бъдат закупени на търг от офиса на НАП в Стара Загора.

Ценовите предложения за участие в него се изпращат на адреса на офиса: 6008 Ст. Загора, ул.”Кенали” № 1, от 8 до 16 февруари, или се подават на място в деловодството. Депозитът за участие в търга е в размер на 20% от обявената начална продажна цена и следва да бъде внесен по банков път до 16 февруари.

Датите за разглеждане на постъпилите ценови предложения са: 22 февруари за лекарския кабинет, от 14,00 часа, и 24 февруари, отново от 14,00 часа, за търговското помещение, на място в сградата на офис НАП Ст. Загора на ул.”Кенали” №1.

Огледите на недвижимите имоти ще се извършват всеки присъствен ден от 8 февруари до 16 февруари от 10:00 до 16:00 ч. на посочените в обявите адреси в Стара Загора и Казанлък и след предварителна уговорка по телефона.

Допълнителна информация за условията и правилата за провеждане на търга, първоначалните продажни цени, банковите сметки за превод на депозита, необходимите документи и други, са публикувани на сайта на НАП: www.nap.bg в раздел ПРОДАЖБИ, или от: Обява_Търг. По-подробна информация може да бъде получена и от публичния изпълнител, водещ търга, на телефоните, посочени в обявата.
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн