Избраха нов председател на общинската организация на ПП АБВ – Стара Загора

STZAGORA.NET
*
37-годишният Камен Йорданов е новият председател на общинската организация на ПП АБВ – Стара Загора. Той бе избран на общо събрание на организацията, на което досегашният председател д-р Евгени Гинев подаде оставка по лични и служебни причини. Той обаче остава член на ръководството и заяви, че ще продължи да работи за партията.

Камен Йорданов е строителен инженер, работил е в Община Стара Загора и СК „Загора”, в момента работи в Областно пътно управление.

„Приемам избора като отговорност. В старозагорската организация има хора с голям организационен и управленски опит, на които ще разчитам, много активни са организациите на жените и младежите, от които също очаквам идеи и предложения. Предстои заседание на конгреса на АБВ, на което ще бъде избран нов председател, оттеглянето на политици като Георги Първанов, Ивайло Калфин и Румен Петков от ръководните постове не означава раздяла с политиката, те са хора, на чийто опит и авторитет всички ще разчитаме”, каза Камен Йорданов.

Като основни задачи той определи укрепването на структурите, разширяване на влиянието на партията и привличане на нови членове и симпатизанти, номинации за народни представители и организация за предстоящата предизборна кампания.

Общинската организация на АБВ в Стара Загора номинира за председател на партията Константин Проданов. По-късно кандидатурата му бе подкрепена и на общо събрание на областната организация.
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн