Търсят доброволци за кампанията „Стара Загора – Европейски град на спорта“

STZAGORA.NET
*
Община Стара Загора обявява конкурс за избор на доброволци, които ще подпомогнат провеждането на кампанията през 2017-та година, за която градът е носител на приза „Европейски град на спорта“.

Конкурсът е за избор на 15 деца, на възраст между 12 и 17 години, които трябва да обичат спорта, да са комуникативни и да имат възможност да присъстват и участват в церемонии и спортни прояви във връзка с кампанията „Стара Загора – Европейски град на спорта“.

Кандидатите трябва да заявят своя интерес за участие на електронна поща szidea@starazagora.bg, не по-късно от 13.01.2017 година. На 16.01.2017 г. ще се проведе конкурс в Общинската спортна зала „Иван Вазов“, от 12:00 ч. до 14:00 ч. Той ще протече под форма на събеседване с комисия под председателството на зам.-кмета Красимира Чахова. В нея участват зам.-кметът Иванка Сотирова и експерти от общината.

Допуснатите до конкурса кандидати ще имат възможност да се представят и да отговорят на въпросите на комисията. На децата, избрани за доброволци, Община Стара Загора ще осигури спортна екипировка, която след приключване на кампанията, ще остане за тях.

Родителите на избраните за доброволци кандидати следва да подадат декларации за съгласие за участие в церемонии и спортни прояви, както и снимки на децата, във връзка с провеждането на кампанията „Стара Загора – Европейски град на спорта“.

Примерен образец на:

Формуляр за участие в конкурса за доброволци за кампанията „Стара Загора – Европейски град на спорта“

Име и фамилия …….

Възраст …..

Училище …..

Защо искам да бъда талисман на СТАРА ЗАГОРА ЕВРОПЕЙСКИ ГРАД НА СПОРТА 2017 ГОДИНА….

Е-mail и телефон за връзка ……
#

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн