Затварят улици в кв. „К.Ганчев“ в събота заради футболна среща

STZAGORA.NET
*
Затварят улици в кв. „К. Ганчев“ в Стара Загора заради провеждане на футболна среща на стадион „Трейс Арена“ в събота. Футболната среща между отборите на ПФК „Верея” – Стара Загора и ПФК „Левски“ – София ще се проведе на 10.12.2016 г.

За времето от 13:00 часа до 18:00 часа ще бъде спряно движението на превозни средства (с изключение на градския транспорт и живущите в района граждани, които ще бъдат пренасочвани в близките улици, или допускани срещу документ за самоличност), по следните улици:

1. по бул. „Свети Патриарх Евтимий“- от пътния възел с околовръстното шосе, до кръстовището с ул. „Загоре“ – в двете посоки;
2. по ул. „Българско възраждане“, ул. „Велики Преслав“ и ул. „Ведрина“, от кръстовището с ул. „Стоян Михайловски“ – в посока бул. „Свети Патриарх Евтимий“;
3. ул. „Райна Кандева“ от ул.“Загоре“ до ул. „Генерал Радко Димитриев“;
4. ул. „Генерал Радко Димитриев“ – цялата.

Движението ще се нормализира незабавно след приключване на мероприятието, по преценка на служителите пряко ангажирани с охраната на събитието.
#

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн