Емил Христов, общински лидер на ГЕРБ – Стара Загора: Отговорността не е само на партиите, а и на всички граждани, от които зависи утрешният ден

STZAGORA.NET
*
Действително сме изненадани от изборните резултати. Убеден съм, че предизборните щабове на ГЕРБ в страната ще направят своите анализи. Ние вече тук започнахме анализите и сме взели решение как да продължим с кампанията си до края на седмицата. Но отговорността не е само на партиите. Отговорността е на всички граждани. Утрешният ден зависи от гражданите на Стара Загора. Това което правим през последните години, то не е само и единствено заслуга на местната власт. Тя работи съвместно с централната власт, с премиера, с министрите. И ако тези министри, този премиер не гледат с разбиране или с благоразположение към Стара Загора, ние ще имаме затруднение.

Заварихме 3 млрд. лв. в резерва, в момента има повече от 13 млрд. лв. Спомняте си какво се случи по време на правителството на Орешарски и не бива да допускаме повече да връщаме нещата назад.

Затова е необходима пълна мобилизация на всички, които искат България и в частност Стара Загора да се развиват и да бъдат независими. Защото зад Радев стоят чужди интереси. И Радев ще прави не това, което говори, а това, което му диктуват кукловодите. Единственото решение е да се подкрепи независимата от чужди интереси кандидатпрезидентска двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев.
#

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн