МГЕРБ – Стара Загора реализираха отново инициативата „Аз ще гласувам“

STZAGORA.NET
*
Младежите от ГЕРБ в Стара Загора стартираха отново инициативата си „Аз ще гласувам“, която се проведе и по време на изборите за кмет и общински съветници през 2015 година. През почивните дни младите хора попитаха съгражданите си кое качество задължително трябва да притежава бъдещият президент и дошъл ли е моментът за избор на жена за президент на страната.

„По време на предизборната кампания за избор на кмет и общински съветници търсихме продължението на изречението „Аз ще гласувам, защото…“. Тогава отговорите бяха свързани пряко с развитието на Стара Загора като европейски град с бъдеще за нас, младите хора. Сега искаме да разберем кое е качеството, което определя кандидата за президент като добър за длъжността, какво ще мотивира съгражданите ни да гласуват на 6 ноември, както и дали българите са готови да гласуват доверие на дама президент“ – споделиха от областното ръководство на МГЕРБ – Стара Загора.

„Честност, дипломатичност, познаване на управлението на държавата, добър имидж, това бяха най-често споменаваните качества, които старозагорци търсят в бъдещия президент. Колкото до втория ни въпрос – забeлязахме, че жените подкрепят сърдечно идеята България да има своята първа жена президент в историята си. Голяма част от тях са си представяли и точно Цецка Цачева като подходящ лидер“ – допълниха от младежката структура на партията под липите.

„Предстои отговорите да бъдат монтирани във видеоклип, както направихме и при първото издание на кампанията „Аз ще гласувам“. За финал този път няма да изобразяваме числото от изборната бюлетина с телата си, а сме приготвили друг начин да отбележим края на кампанията“ – уточниха от МГЕРБ. В края на инициативата ще вземат участие всички младежки общински структури на ГЕРБ в Старозагорско.

В събота и неделя младите хора раздадоха и тематични информационни брошури на съгражданите си. Те отправиха и покана към тях за предстоящите на 26 октомври на площада пред Общината концерт и среща с кандидатите за президент и вицепрезидент на ПП ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. Началото ще бъде дадено в 18.00 часа на площада пред общината.
#gerb

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн