В събота спират личния транспорт по трасето на масовия крос в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
В събота, с оглед осигуряване на безопасното организиране и провеждане на масов лекоатлетически крос в Стара Загора, ще бъде спряно движението на личен транспорт по трасето през централната част на града.

За времето от 09:00 часа, до 12:30 часа, на 17.09.2016 г., на територията на Стара Загора ще бъде спряно движението на личен транспорт по улиците, през които преминава маршрута на масовия лекоатлетическия крос, а именно: бул. „Митрополит Методий Кусев“ – ул. Свети княз Борис“ – ул. „Хаджи Димитър Асенов” – бул. „Цар Симеон Велики”. Движението на превозни средства ще се осъществява по обходни маршрути.

Лекоатлетическият крос ще стартира от сградата на Община Стара Загора в посока север, с маршрут, както следва:

* Kа север по бул. „Митрополит Методий Кусев“, преминава на запад по ул. „Свети Княз Борис“, на юг по ул. „Хаджи Димитър Асенов”, на изток по бул. „Цар Симеон Велики“ (две обиколки), като завършва пред сградата на Община Стара Загора.

Движението на МПС ще се нормализира незабавно след приключване на мероприятието, по преценка на служителите пряко ангажирани с охраната на събитието.
#vvv

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн