Парк-Хотел „Стара Загора“ пръв в България въведе дигитални услуги за своите гости

STZAGORA.NET
*
Парк-Хотел „Стара Загора“ е първият хотел в България, внедрил иновативната технология за дигитални услуги Smart Service. Всяка стая или апартамент на хотела вече е оборудвана с удобен таблет, чрез който само с няколко кликвания гостът може да получи информация или различни хотелски услуги.

От „Настройки“ гостът може да избере меню на български или английски език. Чрез чата на системата Smart Service той може да отправи всякакви въпроси или желания, които веднага се появяват като съобщение на дисплея на рецепция и съответно да получи веднага компетентен отговор. С две кликвания гостът може да резервира маса в ресторанта на хотела, като укаже точен час и броя на хората, с които ще бъде. По същия начин системата дава възможност гостите да поръчат с няколко кликвания рум сървиз от специалното Smart Service меню, съдържащо предястия, основния ястия, десерти и напитки, като са посочени съответните цени. Друга опция на дигиталната услуга позволява гостът на хотела да заяви релаксираща процедура в Уелнес центъра на комплекса с подробно описание и ценоразпис.

Таблетът Smart Service има икона за бързо повикване на такси с опция автомобилът да дойде веднага или по насрочен час. Друга от иконите въвежда госта в т.нар. „Градски пътеводител“, който дава пълна информация с адреси и телефони на кина, театри, опера, магазини, молове, паркове, забележителности и друга полезна информация. В системата гостите ще открият и подробна информация със снимки за хотела, в който са отседнали и могат да попълнят анкета, в която да изразят своето обективно мнение от какво са доволни и от какво не по време на престоя си.

Екипът на Парк-Хотел „Стара Загора“ вярва, че с въвеждането на Smart Service престоят на гостите в красивия бутиков хотел на брега на езеро „Загорка“ ще бъде още по-приятен и желан.

#

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн