Нинова от Бузлуджа: Президентът трябва да брани българския национален интерес и на изток, и на запад

STZAGORA.NET
*
“За президент трябва да изберем страж, пазител на сигурността и гарант на мира – обяви лидерът на БСП Корнелия Нинова. – Днес в България няма равни възможности за всеки. Ако си роден беден, не можеш да учиш. Ако си работник, не можеш да си платиш здравето. Ако си млад, не можеш да си купиш дом и да отгледаш семейството си”, посочи тя.

„Днес няма справедливост, защото малцина богатеят на държавната трапеза, а мнозина живеят в мизерия. Почтените хора са на колене, а престъпниците ходят свободно по улиците”, допълни лидерът на социалистите. Нинова е категорична, че е дошло време за съпротива и да се даде отпор на тази несправедливост.

Корнелия Нинова отговори и на тези, които казват, че БСП не може, защото е разединена и в партията има апатия. „Ето го отговора – десетки хиляди тук и още стотици хиляди в страната, единни заедно казваме, че искаме и можем да направим България различна, да я направим друга – с производство и земеделие. България на духовността и образованието. България на почтените, а престъпниците – в затвора. България – социална и подредена държава”, посочи председателят на БСП.

Лидерът на левицата е категорична, че когато се взимат решения, те няма да зависят от силните. „Когато правим голямата политика, ще мислим за малкия човек. Ще ви дадем път и няма да ви предадем никога”, обеща тя. Нинова подчерта, че днес сигурността и мирът в живота ни са застрашени и само смелият може да погледне опасността в очите, да се изправи срещу нея и да вземе съдбата си в свои ръце. „Ние, социалистите, имаме тази смелост и винаги в трудни моменти поставяме над всичко националния интерес на България”, каза още тя.

Нинова припомни, че предстоят президентски избори. “Във времена на война, противоречия, сблъсъци в света и Европа, на Балканите, заплахи, тероризъм, имигрантска вълна, в такъв момент нека изберем не послушкото на ГЕРБ, на едрия капитал и на чуждите интереси, а човек, който да бъде страж, пазител на сигурността, гарант на мира, да покаже, че може с твърд характер и твърда ръка да брани българския национален интерес и на изток, и на запад. Нека издигнем човек, който да е гарант за обединението на нацията” – каза лидерът на БСП. http://novinite.bg/БГНЕС
#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн