Дете с опасност за живота и трима пострадали след сблъсък на разклона за с.Загоре

STZAGORA.NET
*
Около 10.20 ч. днес по път I–5, в посока юг, се е движел т.а. “Мерцедес Спринтер”, управляван от 31-годишен водач от гр. Сандански. На разклона за с. Загоре, общ. Стара Загора настъпил сблъсък с внезапно навлезлия на път I–5 с маневра „десен завой“ л.а. “Опел Кадет”, управляван от 59-годишен водач от с. Загоре.

При настъпилото ПТП са пострадали пътниците от л.а. “Опел Кадет”. Дете (момиче) на 10 г. от Симеоновград, обл. Хасково, е получило контузия на мозъка, контузия на белия дроб и счупена дясна ключица. Детето е настанено в ОАРИЛ при УМБАЛ „Проф. д-р Ст. Киркович” – Стара Загора, с опасност за живота.

Жена на 27 г. от с. Средец, община Опан, е получила разкъсно-контузна рана на главата и контузия на белия дроб, настанена е в отделение по неврохирургия на УМБАЛ „Проф. д-р Ст. Киркович” – Стара Загора, без опасност за живота. Дете (момче) на 2 г. от с. Средец е получило комоцио, обслужено е амбулаторно и е освободено за домашно лечение, без опасност за живота, а момиче на 7 г. от с. Средец е получило охлузване на левия крак, като също е обслужено амбулаторно и е освободено за домашно лечение, без опасност за живота.

Водачите на МПС са тествани за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело нулев резултат и за двамата. В сектор „Пътна полиция” на ОДМВР – Стара Загора е образувано досъдебно производство.

Снимки: Радио Стара Загора
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн