Ремонтират пътя Стара Загора-Раднево по проект за над 30 млн. лв.

STZAGORA.NET
*
Областният управител инж. Георги Ранов се срещна днес с директора на Областно пътно управление Илия Златев. Двамата разговаряха за състоянието на пътната мрежа в Старозагорска област.

Тази година ще стартират ремонтните работи на два важни пътя. Първият е този от Стара Загора до Раднево. Той е на етап отваряне на офертите на кандидатите за изпълнители. „Ако няма обжалване от страна на някой от участниците, до края на лятото ремонтът трябва да започне”, информира г-н Златев.

Стойността на проекта е над 30 млн.лв. Той се реализира по ОП „Региони в растеж”. Ремонтът и рехабилитацията ще продължат две години.

Другият път, на който предстои основен ремонт, е Чирпан-Зетьово и по-нататък в посока Димитровград до края на отсечката в Старозагорска област. Този проект също се реализира по ОП „Региони в растеж” и в момента е във фаза утвърждаване на проекти.

#vvv

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн