Стефан Вълдобрев с „Обичайните заподозрени“ идват за рождения ден на Парк-Хотел „Стара Загора“

STZAGORA.NET
*
На шоуто са поканени всички съграждани и гости на града
*
Петзвездната перла на Стара Загора – Парк-Хотел „Стара Загора“, ще отбележи по паметен начин и четвъртия си рожден ден. Тази година празникът ще се състои на 1 юли, петък вечерта, в изцяло обновената лятна градина край езеро „Загорка“.

Празникът ще започне в първото юлско утро с „поливане“ на новия открит летен коктейл бар, който ще ви изненада много приятно. Летният бар е решен изцяло в бяло, разположен е по линията на езерото, предлагайки най-прекрасната гледка към него, а с вечерното LED осветление и разноцветния фонтан в езерото барът изглежда наистина уникално.

На 1 юли от 20 часа на обновената открита сцена ще забият новите си хитове момчетата от бандата на Стефан Вълдобрев „Обичайните заподозрени“ – легендарният китарист на ФСБ Иван Лечев, басистът Веселин Веселинов (Еко), който свири и с Лили Иванова и написа музиката за последната и песен, Росен Ватев – барабани, който също свири с Лили. Ватев е част и от актуалната рок банда Jeremy, която през лятото ще подгрява европейското турне на Queen. В групата е и един от водещите китаристи на България – Mирослав Иванов.
Само преди около 2 седмици „Обичайните заподозрени“ предизвикаха истински фурор в София при представянето на новия албум на Стефан Вълдобрев „10 и половина“. И защото също сме заклети беройци, в празника ще се включат вечнозеленият фен – актьорът Станимир Гъмов с любимецът на публиката Ваня Джаферович. Заедно със Стефан Вълдобрев и всички нас те ще изпълнят новия химн на „Берое“, посветен на 100-годишния юбилей на клуба.

Още от 20 часа на 1 юли Дани и Краси Димови от дуо „Райс“ ще започнат да подгряват атмосферата на празника с актуални парчета. В 22 часа ще „включим“ (без звук) и големия киноекран в градина „Орфеида“, за да се насладим на втория четвъртфинален мач от Европейското първенство по футбол във Франция. Шоуто на Вълдобрев и компания обаче ще продължи с яка жица, докато духнем свещите на тортата, направена специално за всички вас от нашите майстор-сладкари.
Няма да пропуснем и красивата празнична заря. Защото забавната програма е нашият подарък за вас.

Очаква ни един наистина хубав рожден ден на Парк-Хотел „Стара Загора“!

Резервирайте маса на 0885 223 351 и 0888 414 466.


#

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн