Три коли смачкани на магистрала “Тракия” след заспиване на млад водач. Микробус помля “Порше Кайен”

STZAGORA.NET
*
На 24.06.2016 г., около 07.37 ч., по АМ “Тракия”, на км.213+500, в землището на с. Коларово, общ. Раднево, в посока “изток” се е движил л.а.”БМВ 530Д”, управляван от 25-годишен водач от София. Поради заспиване на водача автомобилът катастрофира, като се блъска в разделителната мантинела между насрещните ленти за движение и застава обърнат странично на дясната си страна.

Пет минути по-късно в същата посока се е движил л.а.”Порше Кайен”, управляван от 50-годишен водач от Бургас, който, достигайки до катастрофиралия автомобил, спира, за да изчака образувалата се колона, при което е блъснат от движещия се след него товарен автомобил “Пежо Боксер”, управляван от 32-годишен водач от Ямбол.

При настъпилото ПТП са причинени значителни са значителни материални щети по трите МПС. Увредена е и 40 м. еластична метална предпазна ограда (мантинела).

Водачите са получили леки наранявания, без опасност за живота. Обслужени са амбулаторно. Тествани са за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело 0.00 промила и за тримата водачи.

В сектор “Пътна полиция”, ОДМВР – Стара Загора, е образувано досъдебно производство.
#vvv

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн