Голяма част от парка в Павел баня от държавен стана общински

STZAGORA.NET
*
Областният управител инж. Георги Ранов и кметът на Павел баня Станимир Радевски подписаха днес договор за безвъзмездно предоставяне на имоти – държавна собственост на Община Павел баня.

Теренът се намира в центъра на града и представлява част от парка с обща площ от 980 дка. След подписването на договора Общината ще има възможност да кандидатства с проект за облагородяване и благоустрояване на парковото пространство.

Инж. Ранов благодари на г-н Радевски за добрата съвместна работа. Той обясни, че от началото на неговия мандат до сега на различни общини в областта са били прехвърлени безвъзмездно редица държавни имоти, някои от които вече са придобили съвсем нов облик. Сред тях той посочи терена на бившите артилерийски казарми в Стара Загора, сградата на метрологията, която ще се превърне в дом за възрастни хора, третия етаж на Общината в Мъглиж, Професионалната гимназия по енергетика и електротехника в Гълъбово, една трета част от сградата, в която се помещава общинската администрация на Казанлък, и др.
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн